Φόρμα γυμναστικής - ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Lawyer
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Φόρμα Εγγραφής στο τμήμα Γυμναστικής Ενήλικων Γυναικών


 Θέματα που αφορούν το τμήμα οπου έχω εγγραφεί
 Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες Συλλόγου
 Πως μπορώ να γίνω Μέλος του Συλλόγου
 Κανένα από τα παραπάνω

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Οι μαθητές τμημάτων γυμναστικής οφείλουν:

α) Να εγγραφούν στους καταλόγους μαθητών των τμημάτων γυμναστικής.

Προϋπόθεση εγγραφής είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης ότι δεν έχει πρόβλημα υγείας για συμμετοχή στο τμήμα γυμναστικής δεδομένης της ιδιαίτερης κόπωσης  που η άσκηση επιφέρει καθώς και ότι δεν πάσχει από μολυσματική ή μεταδοτική ασθένεια δεδομένου ότι η άσκηση γίνεται σε κλειστό χώρο. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η Ένωση μπορεί, αντί της ιατρικής βεβαίωσης, να δεχθεί υπεύθυνη δήλωση με το άνω περιεχόμενο, με βεβαίωση υπογραφής από το ΚΕΠ ή την Αστυνομία.
Στην περίπτωση μαθητών που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο ) έτος της ηλικίας, την ευθύνη προσκόμισης των ανωτέρω έχουν οι γονείς/κηδεμόνες του ανηλίκου κάθε χρόνο.

β) Απαγορεύεται η χρήση οινοπνευματωδών ποτών κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

γ) Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Συλλόγου.


Η Ένωση επιφυλάσσει δια του ΔΣ στη βάση του καταστατικού της και του παρόντος κανονισμού σε αυτήν το δικαίωμα της διαγραφής και απομάκρυνσης εκείνου που δεν θα τηρεί τους όρους του παρόντος.


Υποσημείωση:   Ηθικές υποχρεώσεις των μαθητών

Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ έχει τεθεί γιατί μέσω αυτής της διαδικασίας, η Ένωση μας, για την οποία όλοι ενδιαφερόμαστε να προοδεύει, θα παραμένει ευπρεπής και με έργο αντάξιο της ποιότητας που τη διακατέχει.

Κατά συνέπεια όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή την προσπάθεια μαθητές, μέλη ή όχι, αναλαμβάνουν απέναντι στην Ένωση την υποχρέωση να τηρούν τους κανόνες της όπως αυτοί εκφράζονται από τα θεσμικά όργανά της, να υπακούουν στο δάσκαλο, να κινούνται μέσα στο χώρο της Ένωσης με ευπρέπεια και σεβασμό και να γνωρίζουν ότι η Ένωση είναι πάντα ανοικτή να ακούσει απόψεις, θέσεις, υποδείξεις που στοχεύουν σε αναβάθμιση του τμήματος.

Προϋπόθεση της εγγραφής είναι η αποδοχή των όρων του παρόντος.

Βάζοντας τικ στο κουτάκι  - I agree (μετάφραση: Συμφωνώ) – αυτομάτως αποδέχεστε τους παραπάνω όρους.

Με την αποδοχή των όρων αποδέχεστε και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπου το αρμόδιο τμήμα της Ένωσης Ποντίων Μελισσίων, θα χρησιμοποιήσει για:
α) ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας αίτησης  
β) αποστολή ενημερώσεων όπου εσείς επιλέξατε  κατά την συμπλήρωση της συγκεκριμένης ηλεκτρονικής αίτησης.

Τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν στη βάση της Ένωσης Ποντίων Μελισσίων και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καμία άλλη περίπτωση.

Τα προσωπικά σας δεδομένα σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να δοθούν σε τρίτους. Σε αυτή την περίπτωση ευθύνη φέρει ο Σύλλογος με τον κίνδυνο να του επιβληθούν ποινικές κυρώσεις.

Με τιη το Δ.Σ.


Διεύθυνση:
Π. Τσαλδάρη 13 Μελίσσια

Έτος ίδρυσης 1954
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνο:  (+30) 210 80 44 368
E-mail: info@ep-ma,gr
Ένωσης Ποντίων Μελισσίων Αττικής
Τηλέφωνο: (+30) 210 80 44 368
E-mail: info@ep-ma,gr
Επιστροφή στο περιεχόμενο